A foci él és élni akar – No1 futball tesztoldal

2018 szeptemberében csendes forradalom kezdődött a magyar sajtó történelmében.

Néhány fiatal focirajongó úgy döntött, elég volt a félrebeszélésből. Tiszta vizet kell önteni a pohárba!

Gond van a magyar focival

Az átpolitizált, harmatnál is gyengébb magyar futball senkit se érdekel. Ezért nem is érdemes róla beszélni. A foci mégis él, ha nem is Magyarországon.

0
Ön mit gondol, miért nincs Magyarországon versenyképes, minőségi labdarúgás?x

Jobb a külföldi?

Ezért vigyázó szemeiket Párizsra, Londonra, Manchesterre, Madridra és hasonló híres városokra vetették. Azóta frissiben értesülhetünk a nemzetközi labdarúgás híreiről, legyen az átigazolás, család állapot változása, sérülés vagy bármi, ami csak számíthat, és befolyásolhatja az épp zajló kupák eredményeit, vagy ami csak érdekelhet egy lelkes futball rajongót.

A labdarúgás játék, és aki szereti, azért szereti, mert szereti a játékot. A rajongók maguk is szeretnek játszani. Akár lábbal, akár fejben. foci

Lehet fejben focizni? Ha lehet is, nem az igazi – viszont lehet az ismereteinket próbára tenni. A kvízeknek nincs tétjük, de remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Sokat tanulhatunk is belőlük, hiszen azonnal megtudjuk, helyesen válaszoltunk-e a kérdésekre. És ha először csak tippeltünk, legközelebb ugyanarra a kérdésre már biztosan fogjuk tudni a választ.

Így a labdarúgás egyszerre fizikai és intellektuális szinten is segít jó formában maradni.

Aki nem hiszi, próbálja ki a Keresztlabda oldalon.

Minden nap egy fociteszt, feszes elme, feszes test!

86 / 100 SEO Score
Iratkozzon fel
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólások
Szövegközi hozzászólások
Megnézem az összes hozzászólást
0
Érdekel a véleményed. Kíváncsian várom. x
()
x
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.