Fitness csomag

 

A karbantartás és sebességnövelő csomagot rendszeresen felülvizsgálom és fejlesztem,
hogy a honlapod a lehető legjobban és leggyorsabban működjön.

 

A csomag tartalma:

 

CheckPoint csomag
 • Webhely egészség ellenőrzése a WordPress beépített eszközével és bővítménnyel
 • A honlaphoz szabottan optimális ingyenes biztonsági megoldások beállítása (tűzfal, belépésvédelem, login link megváltoztatása, WordPress fájlok elérésének tiltása stb.) Erős védelem a hekkerekkel és a bot-okkal szemben
 • WordPress CMS, Sablonok, és bővítmények automatikus frissítése
 • Fájlok és adatbázis automatikus mentése saját felhőbe (online tárhelyre), megegyezés szerinti időközönként - hetente, vagy akár naponta, 15 GB tárhely erejéig, akár egy érve visszamenőleg
 • Alapvető működések tesztelése: Menüpontok működésének ellenőrzése, néhány oldal megnyitása a böngészőben. Kapcsolat oldal, elérhetőségek ellenőrzése
 • Email kiküldés működésének ellenőrzése: Sok honlap emaileket küld az ügyfeleknek. Ilyenek pl. a webáruházak. Hibás beállításokból eredően az email kiküldés zavart szenvedhet, ami anyagi kárt okoz. Ha ilyen hiba előfordul, arról az ügyfél értesítést kap
 • Hibás linkek felkutatása: Előfordul, hogy olyan tartalmak, amikre a honlapunkon hivatkozások mutatnak, időközben megszűnnek. Lehetnek ezek a honlapunkon belüli kereszthivatkozások, vagy külső tartalmakhoz vezető linkek. Az internet  gyorsan változik: az adott  tartalom törlésre kerülhet, vagy módosul a közzétételi állapota, esetleg megszűnik a honlap stb. Ilyen esetekben a látogatót csalódás éri, ha a hivatkozásunkra kattint. A jelenség továbbá azt a benyomást kelti, hogy a honlapunk elhanyagolt állapotban van. Ennek elkerülésére a hibás linkeket érdemes rendszeresen ellenőrizni. Az ilyen hibákról havonta értesítést küldök.
 • Gyorsítótárazás: Gyorsítótárazás (cache) beállítása, ellenőrzése – sebességnövelés. A honlapnak megfelelő leggyorsabb és biztonságos cache bővítmény kiválasztása, és az optimálisat közelítő beállítása
 • Felesleges elemek törlése: a felesleges elemek olyan bővítmények és sablonok, amik nincsenek használatban. Az ilyenek támadási felületet jelenthetnek, ezért erősen tanácsos őket törölni. A törlés előzetes egyeztetés után történik, ugyanis lehet, hogy bővítmények vagy sablonok éppen tesztelés alatt vannak. Ilyen esetben a következő karbantartás során kerül a kérdés újra napirendre.
 • SSL: SSL tanúsítvány ellenőrzése, SSL (https) kényszerítése
Admin menü rendezése
A leghatékonyabb  A WordPress admin menüt bővítmények megterhelhetik a saját kezelőfelületükbeszúrásával, ami miatt a menü túlzsúfolttá és kaotikussá válhat.
A menüpontokat logikusan és áttekinthetően rendezem el, a felesleges menü elemeket  kikapcsolom. Így a WordPress könnyen kezelhető marad.
GZIP
GZip tömörítés általános használata az oldalok összes eleménél. Ez jelentősen növeli a betöltési sebességet
Tárhely felszabadítás
Felesleges tartalmak megkeresése és törlése a tárhelyen
Nem használt képek törlése
Megkeressük és töröljük a nem használt képeket. Nem terhelik a tárhelyet és az adatbázist. Nem kell nagyobb tárhelyre váltani, és a honlap gyorsabb is lesz.
Ezt a  műveletet csak egyszer végzem el, az első alkalommal, mivel nem kívánatos hatásai lehetnek. A kivitelezés előtt a honlapról teljes körű, redundáns biztonsági másolat készül.
Túlméretes képek méretének csökkentése
Ha nincs beállítva korlátozás a feltölthető fájlok méretére vagy a felbontás maximumára, akkor bizony több megabájt méretű képek is felkerülhetnek garmadával. Ez különösen gyakori importált fájloknál, pl. a WP All Import bővítmény használata során (webáruház-tartalom feltöltésekor).
A képek felbontásának optimális beállítása a fájlméret csökkenésével jár, ami gyakran az oldalbetöltés sebességének határozott mértékű növekedését eredményezi. A felbontás átállítása tömegesen történik, vagyis a már a Médiatárban (vagy akár máshol is) lévő képek felbontása kerül átalakításra, előre egyeztetett mértékűre.
Képek tömörítése
A képek optimalizálása 3 lépésben valósul meg:
 • A képek tömörítése a feltöltés során a WordPress és a Google által javasolt optimális mértékben, vagy egyéni igény szerint.
 • A már fenn lévő képek további tömörítése - a fájlméret további csökkentése, jelentős minőségromlás nélkül. Általában látványos sebességnövekedéssel jár. Kérhető erőteljesebb tömörítés is, ha nem lényeges a magas képminőség.
 • Az képoptimalizálás automatizált, időzített felülvizsgálata, hogy az oldalbetöltés gyors maradjon.
WebP képkiterjesztés
A böngészők a WebP kiterjesztésű képeket favorizálják, gyorsabban töltik be
Bélyegképek törlése, újraalkotása, bélyegképméretek tiltása
Amikor egy képet feltöltünk a médiatárba, a WordPress létre hoz belőle egy sor  különböző méretű, úgynevezett bélyegképet. Ezeket a sablon vagy  bővítmények igénylik (Pl. WooCommerce, a termékképek megjelenítéséhez). A képek egy része azonban felesleges, mivel valójában soha nem kerülnek szem elé. Az ilyen képek feleslegesen foglalják a tárhelyünket, és növelik az adatbázis méretét (a felszabadított tárhely mérete képenként gyakran MB mértékű).
A Fitness karbantartáős része a felesleges  képek szűrése és eltávolítása, illetve, a létre hozásuk tiltása is.
De honnan tudjuk, mely képek feleslegesek? Nos, annak is megvan a módja. Az ilyen trükkök sokasága az, ami miatt érdemes előfizetni karbantartásra. Egy üzleti honlap  vagy webáruzáz tulajdonosa aligha akarja ilyen dolgokra fecsérelni az energiáját és az idejét. A WP Express pedig ezért van: megcsinálja Ön helyett, hogy a tartalomra  figyelhessen, és így sikerre vigye az üzletét.

 

Összefoglalva:  megszabadulunk a nem használt, potyautas bélyegképektől, amelyek elfogják a helyet a hasznos tartalmaktól, és terhelik a tárhelyet, az adatbázist és a processzort. A bélyegképek csak a szükséges méretekben készülnek el. Az így felszabaduló teljesítmény által a honlap könnyebbé és fürgébbé válik.
Statikus tartalmak rögzítése
A statikus tartalmak rögzítése a böngészőben: így az onnan érkező legközelebbi látogatáskor azokat  nem kell újra betölteni.
Adatbázis optimalizálása
Az adatbázis használat közben felduzzad. Az ideiglenes fájlok, spamek és el nem fogadott hozzászólások, bejegyzésváltozatok, automatikus mentések stb. törlése csökkenti az adatbázis méretét, és gyorsabbá is teszi a működését. Ez az oldalbetöltések idejében is megmutatkozik, vagyis a honlap mérhetően gyorsabb lesz.
Az adatbázis tisztítás során a már törölt bővítmények által hátrahagyott adatbázistáblák is törlésre kerülnek, így a rendszer felszabadul hatékonyabb működést és nagyobb sebességet eredményezve.
PHP verzió frissítés
A PHP Verzió befolyásolja a honlap sebességét. Érdemes a frissebb verziókat alkalmazni, de azok nem  frissülnek automatikusan, hanem a tárhelyen kell ezt elvégezni, manuálisan. A verziófrissítéseket követjük, így a weboldal mindig a legjobb teljesítményt fogja nyújtani.
Fontos, hogy mindig az optimálisan friss legyen beállítva (a legfrissebb hibákat eredményezhet, mert a sablonok és a bővítmények fejlesztése nem mindig követi azonnal a PHP verziókat. A túl régi PHP változatok viszont lassabbá teszik a honlapot.
Extrák
A sebességet sok tényező befolyásolja. Vannak egyéb összetevők is, amik optimális beállítása segít a felhasználói élmény javításában a betöltési sebességen vagy az egyes honlapelemek megjelenésének finomításán keresztül.
Fontos a sablonok és a bővítmények összehangolása, hogy ne egymás ellen, hanem egymást kiegészítve működjenek. Az aktuális feladatokat frissen végzett egyéni vizsgálat és tesztek  mutatják meg.
Kivitelezés
A szoftverek a munkát rendszeresen  vagy folyamatosan végzik, funkciótól függően. A csomag tartalmaz személyes felügyeletet és beavatkozást is, amennyiben szükséges, valamint a frissítéseket is, a csomag által elérhető  lehető legjobb teljesítmény fenntartására.

A Fitness csomag ára:

12500 Ft/hó

A szolgáltatás díja kedvezménnyel:

6250 Ft/hó

(A 4000 Ft)

A  kedvezmény feltétele:

A WP Express hivatkozásának megjelenítése
a honlap láblécének alsó sorában
(a honlap stílusához illeszkedő módon):

 

Pénzváltó

Összeg
Erről:
Erre:
Akarom a Fitness karbantartást:
Kapcsolattartás céljából megadhatsz Facebook profilt, Skype nevet, stb.