Víztisztító a 10.-en

Szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba?

Nem akarja mérgezni magát klórral, rozsdával, kenőzsírral, hormonokkal és gyógyszermaradványokkal, amik az vezetékes vízzel érkeznek?

Van megoldás!

A konyhai víztisztító berendezések a szennyeződéseket oda juttatják, ahova azok valók: a csatornába. A tiszta vizet pedig meghagyják Önnek ivásra, teának, kávénak, főzésre, és amire csak kell.

A tiszta víz segít megőrizni az egészségét – nemcsak a májat kíméli a mérgező anyagok terhelésétől, hanem a vesét is, hogy ne kapjon vesekövet a sok ásványi anyagtól.

0
Ismer ön valakit, akinek veseköve volt? Vagy esetleg önnek volt?x

A tisztított víz használata során a tea-, és kávéfőző se vízkövesedik el.

A víztisztító berendezés szénszűrőt és mikroszűrőket tartalmaz, kiegészítőnek pedig UV lámpával is felszerelhető, hogy véletlenül se jusson át káros elem a védelmen. Még akkor sem, ha a csapvíz erősen szennyezetté válna. A cél az, hogy ne jusson át se szervetlen, se szerves, se élő szennyeződés, így Ön és családja egészséges maradjon, olyan nem várt helyzetekben is, amilyen a 2010-es miskolci árvíz volt.

0
Ön szerint segített volna az árvízkárosultaknak, ha van víztisztítójuk?x

Egészség a testnek és a konyhai eszközöknek, ezt kínálja a nyirhome.hu, Önnek és családjának.

Víztisztítók tárháza:

 

víztisztító

86 / 100
0 0 votes
Értékel
Subscribe
Visszajelzés
guest

A WPdiscuz bővítmény TELJES funkcionalitással - 18 add-on-nal együtt -  elérhető a WP Express Kiegészítők között! Részletek

0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x